SILA BUDÚCNOSTI

Nissan ARIYA: Elektrický crossover

Predstavujeme nový elektrický crossover Nissan. Silu, ktorá prebúdza vnútornú moc. Vo vás. V nás. V nás všetkých.

Nissan ARIYA front view on the highway

VÝKON

Elektrizujúca jazda

Vďaka technológii e-4ORCE, dvom motorom a revolučnému pohonu všetkých štyroch kolesách prináša ARIYA čisté vzrušenie. Odpáľte to vďaka okamžitému krútiacemu momentu na všetkých štyroch kolesách. Zvládnite akýkoľvek terén s trakciou do každého počasia. Zatáčajte s dokonalou presnosťou. A vychutnajte si každú minútu plynulej jazdy.

Nissan ARIYA overhead view cornering in a scenic environment

DOJAZD A NABÍJANIE

Skok do budúcnosti

Preskúmajte svet bez obmedzení. Dojazd až 500 km vám dáva pocit slobody. Môžete si vybrať batériu s kapacitou 63 kWh a 87 kWh a verziu s pohonom dvoch alebo všetkých kolies s potrebným dojazdom. Ponáhľate sa? Rýchle nabíjanie za približne 30 minút vám umožní prejsť až 300 km.¹ ²

ASISTENCIA VODIČA A BEZPEČNOSŤ

Špičková technológia, žiaden stres

Pocíťte viac bezpečia. Technológie asistencie vodiča vám ponúkajú rôzne úrovne podpory. Premávka na diaľnici? Príliš úzke miesto? Dovoľte, aby vám Nissan ARIYA podal pomocnú ruku.⁴

1/2 Systém ProPILOT s technológiou Navi-link

Model ARIYA je vybavený technológiami ProPilot, ktoré sú navrhnuté tak, aby bola vaša cesta bezpečnejšia, jednoduchšia a pohodlnejšia... Bez toho, aby ste boli ukrátení o zážitok z jazdy.⁵

Nissan Ariya ProPilot Navi-link

1/2 ProPILOT Park

Stlačte a podržte tlačidlo ProPILOT Park. Teraz sledujte, ako Nissan ARIYA samostatne zaparkuje.⁵

Nissan Ariya ProPilot park

1/2 Head-up displej

Majte dôležité informácie vo svojom zornom poli. Sledujte rýchlosť vozidla, navigáciu a stav systému ProPILOT. ⁵

Nissan Ariya Head-up Display

DIZAJN

Futuristický dizajn na dohľad

ARIYA je oslňujúcim stelesnením novej vízie značky Nissan. Jediná horizontálna línia nahrádza zložité kontúry. Nové, tenké, inteligentné LED svetlomety v noci osvetľujú vozovku a zdôrazňujú dynamický charakter karosérie. Plochá podlaha v interiéri umocňuje pocit priestrannosti, ktorý víta všetkých.

PRIPOJENIE

V kontakte so svetom

Objavte nové spôsoby, ako interagovať so svojím Nissan ARIYA. Bez problémov sa spojte so svetom a z každého zážitku vyťažte maximum.

1/2 Integrovaná služba Alexa

Vďaka integrovanej službe Alexa si môžete pomocou hlasu prehrávať hudbu, nájsť obľúbenú kaviareň alebo dokonca ovládať svoju inteligentnú domácnosť. ⁷

Nissan ARIYA person speaking to illustrate Amazon Alexa built-in voice commands

1/2 Inteligentný plánovač trasy

Kedykoľvek si vytvorte plán cesty a vyberte si trasy s nabíjacími stanicami.

Nissan ARIYA touch-screen showing Intelligent Route Planner

1/2 Aplikácia NissanConnect Services ⁸

Nájdite svoje vozidlo, určite si cieľ cesty a ešte oveľa viac s modelom Nissan ARIYA – všetko na dosah ruky.

2022 Nissan Ariya smartphone with NissanConnect app displayed

VIRTUÁLNE VOZIDLO

Spoznajte vizionárske technológie modelu ARIYA

Vydajte sa na virtuálnu jazdu a objavte množstvo inovatívnych riešení. Pokoj na duši, hladká interakcia a dynamika na každej ceste - Nissan ARIYA otvorí váš svet novým zážitkom. Vstúpte dovnútra a nechajte sa prekvapiť.

VERZIE A ŠPECIFIKÁCIE

Vyberte si verziu modelu ARIYA presne pre vás

Nájdite pre seba optimálnu verziu. Vďaka výberu z dvoch batérií a troch pohonných jednotiek - vrátane pohonu všetkých kolies e -4ORCE - si môžete vybrať správnu kombináciu, ktorá vyhovuje vašim potrebám.

1/2 ARIYA 63 kWh 2WD

Elektrizujúca všestrannosť s 63 kWh batériou a dojazdom až 370 km. Technológia novej generácie pre každodenné cestovanie.

Nissan ARIYA grille badge

1/2 ARIYA 87 kWh 2WD

Choďte za hranice s 87 kWh batériou a dojazdom až 500 km. Dokonalé na úniky z mesta a predĺžené víkendy.

Nissan ARIYA LED headlamps

1/2 ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Sila na dlhé trasy s 87kWh batériou a dojazdom až 475 km. Pre nadšencov a epické cesty.

Nissan ARIYA center console detail

Pripravte sa na uvedenie na trh

Uvedenie na trh očakávame v lete 2022. Dostávajte informácie o najnovších správach a udalostiach, kým budete vzrušene očakávať príchod predtým, ako začnú predobjednávky.

Nissan Ariya on white background
Nissan Ariya business

ARIYA PRE VAŠU FIRMU

Svetlejšia budúcnosť pre vašu firmu

Nissan ARIYA nie je len 100% elektrické, inteligentné, ekonomické a dynamické firemné vozidlo. Predovšetkým je to vozidlo novej generácie, ktoré bude klásť dôraz na inovatívny a moderný imidž vás, vašich zamestnancov a vašej spoločnosti.

Nissan Ariya accessories

PRÍSLUŠENSTVO

Prispôsobte si model ARIYA svojmu životnému štýlu

Radosť z jazdy za volantom Nissanu ARIYA si môžete naplno vychutnať. Vďaka premyslenému príslušenstvu určenému špeciálne pre tento model, ktoré chráni auto, zvyšuje jeho všestrannosť a zdôrazňuje jeho dizajn, vám Nissan ARIYA perfektne sadne.

ARIYA CARE PACKAGES

SERVISNÉ BALÍKY ARIYA

Pre ešte lepšiu starostlivosť a pokoj na duši si vyberte jeden z našich servisných balíkov

Od kontroly vozidla a batérie, cez ročnú údržbu až po výmenu opotrebovaných dielov, naši odborníci sa postarajú o každý aspekt vášho vozidla Nissan ARIYA. Ak chcete zvýšiť úroveň bezpečnosti, zvoľte si zmluvu s predĺženou zárukou, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu štýlu jazdy. K dispozícii sú rôzne záručné doby.

Často kladené otázky

arrow-icon
Pozrieť všetky

1 Cyklus WLTP čaká na oficiálnu homologizáciu v roku 2021.

2 Hodnoty dojazdu boli stanovené na základe laboratórnych testov v súlade s európskou legislatívou a slúžia na porovnanie rôznych typov vozidiel medzi sebou. Informácie neodkazujú na konkrétne vozidlo a nie sú súčasťou ponuky. Hodnoty nemusia odrážať výsledky jazdy v reálnych podmienkach. Oficiálne výsledky môže ovplyvniť voliteľné vybavenie, údržba, štýl jazdy a iné faktory, ako napríklad poveternostné podmienky. Hodnoty boli stanovené na základe nového testovacieho cyklu WLTP.

3 Emisie CO2 a spotreba elektriny.

4 Nespoliehajte sa výlučne na asistenčné funkcie pre vodiča. Niektoré funkcie nemusia fungovať vo všetkých podmienkach a za každých okolností. Platí obmedzenie rýchlostí a iné obmedzenia. Pre podmienky a náležitosti technológií značky Nissan kontaktujte svojho autorizovaného predajcu Nissan alebo navštívte stránku www.nissan.sk/

5 ProPILOT je dstupná pre obmedzený počet vozidiel. ProPILOT je pokročilá asistenčná technológia, ktorá však nedokáže zabrániť nehodám. ProPILOT slúži ako doplnková funkcia len pri jazde na diaľnici (oddelenej bariérami), vodič však musí mať ruky na volante a sledovať cestu. Byť neustále pozorný, jazdiť bezpečne, dodržiavať najvyššie povolené rýchlosti a bezpečnú rýchlosť na základe stavu vozovky a kedykoľvek prevziať kontrolu nad vozidlom je zodpovednosťou vodiča.

6 Na používanie služieb NissanConnect potrebujete používateľský účet NissanConnect a musíte sa zaregistrovať a prihlásiť do aplikácie NissanConnect pomocou svojho používateľského mena a hesla. Na používanie bezplatnej aplikácie NissanConnect potrebujete smartfón s kompatibilným operačným systémom iOS alebo Android a SIM kartu s možnosťou pripojenia sa k mobilným dátam na základe existujúcej alebo samostatnej zmluvy o poskytovaní mobilných služieb uzavretej medzi vami a vaším operátorom. Všetky služby si vyžadujú pokrytie mobilnou sieťou.

7 Amazon, Alexa a všetky súvisiace značky sú ochranné známky spoločnosti Amazon.com, Inc. alebo ich pridružených spoločností. Niektoré funkcie služby Alexa závisia od technológie inteligentných domácností.

8 Mobilný telefón by ste mali pripájať k aplikácii Nissan Connect len vtedy, keď je vozidlo bezpečne zaparkované. Používanie systému by malo byť vždy v súlade s pravidlami cestnej premávky. Vodiči by mali systém používať iba vtedy, keď je to bezpečné. Používatelia by si mali byť vedomí toho, že technológia hands-free odvádza pozornosť od cesty, čo by mohlo mať vplyv na úplnú kontrolu nad vozidlom.

9 Uvedené údaje sú založené na údajoch interného testovania. Informácie sú všeobecné a nevzťahujú sa na konkrétne individuálne vozidlo. Informácie nepredstavujú súčasť ponuky. Údaje sa môžu líšiť v závislosti od viacerých faktorov, ako je napríklad voliteľná výbava, stav batérie, ovládanie klimatizácie, údržba, štýl jazdy a netechnické faktory ako poveternostné podmienky, skutočná trasa atď. Reálne výsledky sa môžu líšiť. Nissan si výslovne rezervuje právo kedykoľvek upraviť kalkulačku.

Zobrazené obrázky a opisy sú ilustračné. V niektorých prípadoch zobrazujú fotografie vozidlá, ktoré nie sú určené pre náš trh a nepredstavujú konkrétny model, stupeň výbavy či ponuku. Zobrazené funkcie nemusia byť k dispozícii, prípadne nemusia byť k dispozícii v rámci štandardnej výbavy alebo iba ako voliteľné
(za poplatok navyše).